0

Zelfs als de persoon die bleef een geweldige hand heeft, verbeteren onze kansen nog steeds omdat we nu de mogelijkheid hebben om ze te bluffen en ze te dwingen om te vallen. Wat we geluk noemen, is eigenlijk slechts een deel van het hele beeld. Het lijkt misschien alsof we onze kansen op het winnen van een hand niet echt kunnen veranderen, maar we kunnen. Dit kan te wijten zijn aan een aantal dingen zoals slecht lezen, gebrek aan informatie, en onze tegenstander roept onze inzet met een goede hand.

Door op de rivier te bluffen, kunnen we onze kansen verbeteren van 1 in 20 naar 1 in 3. Het probleem is dat we meestal niet kunnen zeggen of we bluffen of niet. We hebben bijvoorbeeld allemaal een hand gezien zoals AA of KK op de flop, maar de kaarten worden gewijzigd en we zien een 4 of een 9. Dit gebeurt niet vaak, omdat de meeste spelers niet de hele tijd een perfecte hand du.mypokersecret.com hebben. Echter, als we erin slagen om een geweldige hand op de rivier te krijgen en de speler met de slechte hand bluft, dan hebben we misschien een grote kans om die pot te winnen.

We kunnen goede kansen hebben om een flush of een rechte te maken, maar de pot kansen zijn nog steeds erg zwak. De meeste van de tijd zeggen we echter dat iemand een spel van poker won omdat ze een betere hand hadden dan hun tegenstander. Dit zijn geen goede handen, maar als we die hand op de rivier gaven, hadden we een goede kans om die pot te winnen. Ik zal je de top 10 lessen geven die ik heb geleerd van het zijn van een professionele pokerspeler. De psychologie van poker – Michael S.

Ik zal je enkele van de psychologische principes geven die ik in de loop der jaren heb geleerd. Ik zal je ook enkele van de top 10 lessen geven die ik heb geleerd van het zijn van een recreatieve pokerspeler. Ik speel al 20 jaar professioneel poker. Ik speel al jaren poker. Froomkin In het eerste deel van dit artikel zal ik praten over de psychologie van poker. Het is eenvoudig: ga een paar minuten zitten met een nieuwe speler, bij voorkeur in een privé-game.

Als je je comfortabel voelt, word je specifiek. En zodra je hun persoonlijkheid voor je hebt, kun je die persoon beginnen te onderwijzen. Wat je ook zoekt, hoe specifieker je bent, hoe gemakkelijker het is om die vragen te beantwoorden. Hoe kun je dat doen met poker? Je zou kunnen vragen wat het over mij is dat je vervelen, of je zou kunnen vragen wat je van me houdt, of je zou kunnen vragen wat je niet leuk vindt aan mij?

Asked question
Add a Comment