0

Tämä yksinkertaisuus mahdollistaa uusien pelaajien tarttua Let It Ride pokeriin nopeasti. Kuten näette, pelimekaniikka on yksinkertainen. Teet vain muutamia yksinkertaisia päätöksiä kolmen korttisi perusteella. Keskipitkällä aikavälillä parhaat osakkeet ylittävät markkinoiden. Lyhyellä aikavälillä parhaat osakkeet ylittävät markkinoiden. Yksi oli kaupankäynnin nimissä Devon Energy (NYSE:DVN), toinen nimessä Chevron (NYSE:CVX). Viimeisen neljänneksen aikana minulla oli kaksi suurta asemaa öljy- ja kaasualalla.

Pitkällä aikavälillä parhaat osakkeet ylittävät markkinoiden. Ymmärtäminen perusasioita: Ennen kuin alkaa unelmoida voittaa suuria potteja ja hämmästyttää vertaisesi pokeri taito, on tärkeää saada hyvä käsittely perusteet Texas Hold’em. Peli pyörii standardin 52 korttipakkauksen ympärillä ja sisältää yleensä kaksi tai kymmenen pelaajaa. Vaikka se saattaa tuntua hieman pelottavalta aluksi, Texas Hold’em on suhteellisen helppo ymmärtää, joten se on ihanteellinen lähtökohta niille, jotka ovat uusia pokeriin.

Yhteisökorttien käyttöönotto lisää jännitystä ja strategiaa peliin, koska se avaa lukuisia mahdollisuuksia sekä pelaajille että heidän vastustajilleen. Tätä kutsutaan “flopiksi”. Pelaajat voivat nyt arvioida käden potentiaalia ja päättää, tarkistavatko, panostavatko, taittavatko, kutsuvatko vai nostavatko. Pre-flop-vedonlyöntikierroksen jälkeen jälleenmyyjä asettaa pöydälle kolme yhteisökorttia. Flop: Yhteisökortit paljastuvat.

Tässä on kaavio CVX: Voit nähdä, että CVX: llä on kolme komponenttia, ja kolme komponenttia ovat eri hintaluokissa. Tässä on kuva portfolioistani. En yritä käydä kauppaa 100 osakekannalla. Yritän käydä kauppaa noin 10 osakkeella. Siirtymällä seuraavaan vaiheeseen kohtaamme kierroksen ja joen, kaksi kriittistä vaihetta, jotka voivat tehdä tai rikkoa pelaajan voittomahdollisuudet. Syventäkäämme syvemmälle näihin jännittäviin Texas Hold’em -kokemuksen osiin.

Saatat haluta harkita piilottaa pari ässää. On erittäin helppoa voittaa pari ässää. Jos sinulle annetaan pari ässää, sinun on näytettävä. Tämä johtuu siitä, että sinun täytyy näyttää parisi jatkamaan pelaamista. Tämä tarkoittaa, että et voi piilottaa paria. Texas Hold’emissa käytetään tavallista 52 korttipakkaa. Nämä ovat henkilökohtaisia kortteja, joita kukaan muu ei näe. Pelaaja suoraan jälleenmyyjän vasemmalla puolella lähettää pienen sokean, kun taas toinen pelaaja lähettää suuren sokean, joka on kaksinkertainen pienen sokean määrä.

Kun blindit on sijoitettu, jokaiselle pelaajalle jaetaan kaksi reikä korttia kasvoilta alas. Peli alkaa, kun jälleenmyyjän vasemmalla puolella olevat kaksi pelaajaa tekevät sokeita panoksia. (Tämä viesti on muokannut Jefroi 28. Fyysinen parantuminen vie tietysti vähän aikaa. Mikä tahansa neuvo, jonka voisit antaa minulle, olisi hyvä! Sinun on myös varmistettava, että sinulla on oikea pöytä pelata. Mitkä ovat tärkeimmät asiat, joita minun pitäisi keskittyä parantamiseen?

Sinulla on käytettävissäsi kaksi perusparannusta: online poker 1) fyysinen parantaminen – mitä voit tehdä pöydällä, ja 2) henkinen parantaminen – mitä voit tehdä pöydältä. Se vaatii sinua varmistamaan, että olet vahva ja kunnossa, ja sinun täytyy saada mukava erilaisia pöytiä. Noudata näitä hyödyllisiä vinkkejä, kun aloitat Let It Ride -pokerin pelaamisen: Opi ensin peruspokerin käden rankingit.

Hyödyllisiä vinkkejä oppimiseen. Vaikka pelaat vain kolme korttia, käden vahvuuksien tunteminen on avain.

Asked question
Add a Comment