0

Még akkor is, ha a középső területen a győzelem esélye vékony, az ilyen módon való játék a legkönnyebb megérteni. Öt kártya vagy ötből álló készlet után biztos, hogy az utolsó két kártya alkotja az ász-király kombinációt. Ha fogadást kell tennie, a legmegfelelőbb hely általában a közepén van. Ezért csak a fogadási esélyek kis százalékát lehet generálni. Érdemes megemlíteni, hogy ha a pénz a középső tétbe kerül, csak egy lehetőség van, amely soha nem fog megtörténni.

Nem kell semmit megváltoztatnia, kivéve a tétet, vagy ellenőrizze a mérleget. Ezt tanácsolom minden kezdőnek. Tehát, ha ezt a típusú fogadást választja, akkor azt feltételezi, hogy két ász van, és a készlet tartalmazza a királyt. Tudjon meg többet a Hold’em pókerről olyan könyvek olvasásával, mint a Hold’em Poker For Dummies, Play Money Poker Rules Ha még soha nem játszott Texas Hold’em, akkor kövesse az utasításokat ebben a könyvben, és akkor képes lesz játszani ezt a változatot a póker.

Royal Flush: hu.mypokersecret.com Az azonos jelmezű öt kártyából álló egyenes flush. Egyenes flush: Egyenes flush öt kártyát egymás után, anélkül, hogy bármilyen kártyát ugyanazt a ruhát. Teljes ház: Három egyfajta és egy pár. Flush: Három fajta és nincs pár. Két pár: Két pár kártya két különböző ruhából. Semmi: Három egyfajta és nincs pár. Egy pár: Két pár azonos jelmezű lap. Amikor valódi pénzért pókerezel, az ellenfeled ellen fogadsz.

Three of a Kind: Három kártya egy sorban, beleértve a három jelmez mindegyikét. A kéz típusai és nyerési esélyei Tehát figyelembe kell vennie az ellenfél kezének számát, és hogyan nyerhetik meg a kezüket. Egyenes: Négy lap egy sorban. A póker alapvető stratégiája, hogy a kezedet úgy játssza, ahogy azt szeretné, hogy a kezed játsszon. Jó-e pontosan ugyanúgy játszani a kezével, függetlenül attól, hogy a nagy vak vagy sem?

Ha agresszíven játszik a kezével, és jó kéz van, akkor lehet fogadni egy túlpárra vagy blöffre, és ha blöfföl, akkor lehet fogadni egy underpair-ra. Ezután elmagyarázom, hogyan működik ugyanaz a koncepció az interneten. Először elmagyarázom, hogy mi a fogadás egy hagyományos Texas Hold’em pókerteremben. Végezetül egy kicsit részletesebben megvizsgálom, hogyan és miért történik minden fogadás.

Ha nyer bármilyen játékot, az első dolog, amit látni fogsz, az a pontszám. Néhány ember inkább ugyanazt a játékot játssza többször, mint hogy pénzt pazaroljon egy olyan akcióra vagy fogadásra, amely nem kap semmit. Tehát, ha van elég pénzed, és nem akarsz játszani egy másik játékot, de nyerni egy kis pénzt az erőfeszítésedért, akkor jobb, ha elveszi a pénzt, és a következő körbe megy.

Asked question
Add a Comment